Tech Insider - S01 / E08

Best of: De belangrijkste lessen voor het verkopen van jouw techbedrijf

Tech M&A Insider

Tech M&A Insider Special: Best of!

Weten waar je mee te maken krijgt als je jouw techbedrijf gaat verkopen? Ben je klaar om in één keer de kern van Tech M&A te ontdekken? Dan is de nieuwste aflevering van Tech M&A Insider precies wat je zoekt!

Dit is een speciale 'Best Of': een soort spoedcursus waarin we de belangrijkste termen en vragen rond Tech M&A van de afgelopen tijd samenvatten.

In deze speciale aflevering hoor je de crème de la crème van onze gasten. We hebben de hoogtepunten verzameld van gesprekken met experts zoals Matthijs van den Broek, Daphne van Boxtel, Laurens Platteeuw, Bart Frohn, Maarten Lof en Patrick Witte.

Ontdek de essentie van enkele cruciale onderwerpen:

  • Je bedrijf verkocht en dan?
  • Share Purchase Agreement
  • Letter of Intent
  • Due Diligence
  • Buy & Build-strategie
  • Virtual Data Room
  • Equity Bridge

Deze aflevering zit bomvol alleen het allerbeste. Dus, als je jezelf afvraagt hoe je moet beginnen met het verkopen van je techbedrijf of als je gewoon je kennis wilt opfrissen, dan is deze aflevering een must-listen!

In maart zijn we weer terug met een nieuwe gast en bijbehorend onderwerp. Tot dan!

company logo

Over Tech Insider

Tech Insider is dé Nederlandse podcast over tech M&A. Op zoek naar expertadvies om jouw techbedrijf of softwarebedrijf succesvol te verkopen? Zoek niet verder!

Host van deze show is Martijn van der Hoeden. Martijn is een zeer ervaren techondernemer en specialist op het gebied van tech M&A met zijn bedrijf No Monkey Business. Hij deelt samen met andere insiders exclusieve tips, inspirerende succesverhalen en essentiële stappen. Dus, wil je jouw techbedrijf verkopen met vertrouwen dan is deze inside info essentieel.

Voor alle techondernemers

Of je nu een startup-ondernemer bent met grote plannen voor een exit, of een doorgewinterde techondernemer die de volgende groeifase wil bereiken, Tech M&A Insider biedt de ultieme gids voor het navigeren door het complexe landschap van tech-fusies en overnames.

Van waardebepaling en onderhandelingstechnieken tot het overwinnen van valkuilen en het maximaliseren van groeipotentieel, Tech M&A Insider onthult de geheimen van een goede exit voor jouw onderneming.

Krijg exclusieve toegang tot insider tips, succesverhalen en de nieuwste trends in Tech M&A.

Vrienden van de show

Onderstaande bedrijven zijn trotse vrienden van onze show.

BDO accountants en adviseurs Bij het verkopen of overnemen van een bedrijf komt veel kijken, de specialisten van BDO helpen u graag verder.

Computable

Rutgers & Posch

No Monkey Business


Sponsormogelijkheden

Ook een groot netwerk van ondernemers in de techwereld bereiken? Word een vriend van de show! Mail ons voor de mogelijkheden.

Luister via ...

Volg ons op ...