Tech Insider - S01 / E07

Computable 100 Special - High performers, trends en kansen

Gasten: Randy de Visser, Ramon Schuitevoerder en Sander Hulsman

De nieuwste aflevering van Tech M&A Insider is een special die geheel in het teken staat van de Computable 100. Host Martijn van der Hoeden van No Monkey Business bespreekt met Randy de Visser en Ramon Schuitevoerder van Corporate Finance International de Computable 100 financieel.

Wat zijn opvallende nieuwe binnenkomers? Welke Nederlandse techbedrijven staan in de top 10 en wat doen zij nou eigenlijk écht anders? Wat kunnen we van ze leren en welke innovatieve oplossingen zullen we de komende jaren waarschijnlijk vaker terug gaan zien in de top 10?

“Getallen vertellen hun eigen verhaal”, aldus Schuitevoerder en samen met de Visser legt hij uit welke KPI’s zorgen voor een notering in de financiële top 100.

Sander Hulsman van Computable bespreekt ook nog het actuele technieuws waaronder ‘angstige signalen’ rondom de overname van VMware, wederom een afsplitsing bij Visma en een mooie strategische zet van Holland Capital met Emixa.

Verder in deze aflevering:

  • De opkomst van hyper automation
  • Een luisteraarsvraag over de Buy & Build-strategie.

Mis deze aflevering niet voor een ‘deep dive’ in de Computable 100.

De website van Tech M&A Insider: https://www.insiderpodcast.nl/

Meer over de Computable 100: https://www2.computable.nl/apps/cp100.php

Vriend van de Show: https://www.rutgersposch.com/

Meer over No Monkey Business: https://www.nomonkeybusiness.eu/

company logo

Over Tech Insider

Tech Insider is dé Nederlandse podcast over tech M&A. Op zoek naar expertadvies om jouw techbedrijf of softwarebedrijf succesvol te verkopen? Zoek niet verder!

Host van deze show is Martijn van der Hoeden. Martijn is een zeer ervaren techondernemer en specialist op het gebied van tech M&A met zijn bedrijf No Monkey Business. Hij deelt samen met andere insiders exclusieve tips, inspirerende succesverhalen en essentiële stappen. Dus, wil je jouw techbedrijf verkopen met vertrouwen dan is deze inside info essentieel.

Voor alle techondernemers

Of je nu een startup-ondernemer bent met grote plannen voor een exit, of een doorgewinterde techondernemer die de volgende groeifase wil bereiken, Tech M&A Insider biedt de ultieme gids voor het navigeren door het complexe landschap van tech-fusies en overnames.

Van waardebepaling en onderhandelingstechnieken tot het overwinnen van valkuilen en het maximaliseren van groeipotentieel, Tech M&A Insider onthult de geheimen van een goede exit voor jouw onderneming.

Krijg exclusieve toegang tot insider tips, succesverhalen en de nieuwste trends in Tech M&A.

Vrienden van de show

Onderstaande bedrijven zijn trotse vrienden van onze show.

BDO accountants en adviseurs Bij het verkopen of overnemen van een bedrijf komt veel kijken, de specialisten van BDO helpen u graag verder.

Computable

Rutgers & Posch

No Monkey Business


Sponsormogelijkheden

Ook een groot netwerk van ondernemers in de techwereld bereiken? Word een vriend van de show! Mail ons voor de mogelijkheden.

Luister via ...

Volg ons op ...