Tech Insider - S02 / E02

Hoe bouw je een succesvol SaaS-bedrijf - Met Edwin Vlieg van Moneybird

Martijn van der Hoeden - Edwin Vlieg

Hoe bouw je nou een succesvol SaaS-bedrijf? Tech Insider geeft antwoord! Er zijn natuurlijk meerdere wegen die naar Rome leiden, maar we nemen je graag mee op de route die Edwin Vlieg en Joost Diepenmaat hebben gevolgd met Moneybird.

Dit Nederlandse SaaS-bedrijf is zeer succesvol en Edwin vertelt aan host Martijn van der Hoeden welke keuzes zijn gemaakt tijdens zijn reis van programmerende student 'met een leuk ideetje' naar CEO van een miljoenenbedrijf.

We horen hoe Edwin zijn bedrijf van de grond kreeg zonder externe investeringen en wat het belang is van minimale overhead. We bespreken ook hoe de klantenservice van Moneybird is opgezet, de uitdagingen bij het verkrijgen van reviews en de belangrijke rol van mond-tot-mondreclame. 

Deze aflevering is essentieel voor alle (toekomstige) techondernemers die op een nuchtere manier durven te kijken naar het bouwen van een SaaS-bedrijf.

Ook in deze aflevering:

  • Nederlandse technieuws met een Duits randje
  • Een luisteraarsvraag

Mis 'm niet!

company logo

Over Tech Insider

Tech Insider is dé Nederlandse podcast over tech M&A. Op zoek naar expertadvies om jouw techbedrijf of softwarebedrijf succesvol te verkopen? Zoek niet verder!

Host van deze show is Martijn van der Hoeden. Martijn is een zeer ervaren techondernemer en specialist op het gebied van tech M&A met zijn bedrijf No Monkey Business. Hij deelt samen met andere insiders exclusieve tips, inspirerende succesverhalen en essentiële stappen. Dus, wil je jouw techbedrijf verkopen met vertrouwen dan is deze inside info essentieel.

Voor alle techondernemers

Of je nu een startup-ondernemer bent met grote plannen voor een exit, of een doorgewinterde techondernemer die de volgende groeifase wil bereiken, Tech M&A Insider biedt de ultieme gids voor het navigeren door het complexe landschap van tech-fusies en overnames.

Van waardebepaling en onderhandelingstechnieken tot het overwinnen van valkuilen en het maximaliseren van groeipotentieel, Tech M&A Insider onthult de geheimen van een goede exit voor jouw onderneming.

Krijg exclusieve toegang tot insider tips, succesverhalen en de nieuwste trends in Tech M&A.

Vrienden van de show

Onderstaande bedrijven zijn trotse vrienden van onze show.

BDO accountants en adviseurs Bij het verkopen of overnemen van een bedrijf komt veel kijken, de specialisten van BDO helpen u graag verder.

Computable

Rutgers & Posch

No Monkey Business


Sponsormogelijkheden

Ook een groot netwerk van ondernemers in de techwereld bereiken? Word een vriend van de show! Mail ons voor de mogelijkheden.

Luister via ...

Volg ons op ...