Tech Insider - S01 / E03

Fintech beloftes Adyen en Mollie onder druk, alles over de Virtual Data Room, Due Diligence en compagnons uitkopen

Tech M&A Insider - Aflevering 3

Techondernemers opgelet! In deze podcast alles over een goede Virtual Data Room voor de verkoop van jouw techbedrijf (de indeling daarvan zegt iets over het bedrijf!), een Mexican shootout tijdens onderhandelingen en legal advies rondom je Due Diligence.

Aflevering 3 van de podcast voor Nederlandse techondernemers die hun techbedrijf willen verkopen. Host, serial tech-entrepreneur en M&A-specialist Martijn van der Hoeden praat met legal specialist Matthijs van den Broek van Rutgers & Posch.

Waar moet je nou écht op letten als je jouw techbedrijf wilt gaan verkopen?

Verder:

  • Waarom je soms niet ál je documenten wilt uploaden in een Virtual Data Room
  • Welk document bijna altijd 'kwijt' is maar wel essentieel is...
  • Wat als jij wilt verkopen en je compagnons niet?
  • Hoe duidelijk moet je zijn over eventuele claims of ontevreden klanten tijdens een verkooptraject?
  • Martijn en Matthijs bespreken ook nog de waarde van Adyen, Mollie, ARM en de teckel van Martijn heeft ook nog een kleine rol.

Luisteraar Jan-Jaap heeft een mogelijk probleem waar je mee te maken kunt krijgen als je met meerdere eigenaren bent. Jouw vraag is natuurlijk ook welkom. Mail daarvoor naar tech@insiderpodcast.nl

Wil je meer weten over de gasten? Kijk op www.insiderpodcast.nl

company logo

Over Tech Insider

Tech Insider is dé Nederlandse podcast over tech M&A. Op zoek naar expertadvies om jouw techbedrijf of softwarebedrijf succesvol te verkopen? Zoek niet verder!

Host van deze show is Martijn van der Hoeden. Martijn is een zeer ervaren techondernemer en specialist op het gebied van tech M&A met zijn bedrijf No Monkey Business. Hij deelt samen met andere insiders exclusieve tips, inspirerende succesverhalen en essentiële stappen. Dus, wil je jouw techbedrijf verkopen met vertrouwen dan is deze inside info essentieel.

Voor alle techondernemers

Of je nu een startup-ondernemer bent met grote plannen voor een exit, of een doorgewinterde techondernemer die de volgende groeifase wil bereiken, Tech M&A Insider biedt de ultieme gids voor het navigeren door het complexe landschap van tech-fusies en overnames.

Van waardebepaling en onderhandelingstechnieken tot het overwinnen van valkuilen en het maximaliseren van groeipotentieel, Tech M&A Insider onthult de geheimen van een goede exit voor jouw onderneming.

Krijg exclusieve toegang tot insider tips, succesverhalen en de nieuwste trends in Tech M&A.

Vrienden van de show

Onderstaande bedrijven zijn trotse vrienden van onze show.

BDO accountants en adviseurs Bij het verkopen of overnemen van een bedrijf komt veel kijken, de specialisten van BDO helpen u graag verder.

Computable

Rutgers & Posch

No Monkey Business


Sponsormogelijkheden

Ook een groot netwerk van ondernemers in de techwereld bereiken? Word een vriend van de show! Mail ons voor de mogelijkheden.

Luister via ...

Volg ons op ...